Zgjidhje perfekte, ekspertë të klasit të parë për një ekip profesional

 
 
 
 

Të ndërtojmë diçka të mrekullueshme!

 
Engo Term është një kompani që është kryesisht në pronësi familjare, ofron produkte inovative, cilësore dhe me dizajn të lartë, që përshtaten në mënyrë perfekte në çdo ndërtesë. Me një përvojë shumëvjeçare, Engo Term mund të krenohet me zgjidhjet e ngrohjes, ftohjes dhe hidraulikës që kanë performancë të lartë dhe gjithmonë plotësojnë nevojat e klientëve tanë.
Të gjitha sistemet tona janë të dizajnuara kryesisht sipas kërkesave të klientëve tanë, për të qenë me efikasitet energjetik, cilësore, duke ju dhënë një ndjenjë të mrekullueshme sigurie në shtëpinë tuaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Filozofia jonë është të jemi gjithmonë të orientuar drejt ideve inovative që do të kthehen në zgjidhje të guximshme për të kënaqur secilin prej klientëve tanë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Çmime të arsyeshme

 
 
 
 

Instalim i lehtë dhe i shpejtë

 
 
 
 
 

Efikasitet energjetik

 
 
 
 
 

Klientë të kënaqur

 
 
 
 
 
 
 

Ekipi ynë me profesionistët më të mirë në këtë fushë

 
 
 
 

Shërbimet tona

 
 
 
 
 
 
 
 
Ngrohje
 
 
 
 
 
 
 
Sistemet tona të ngrohjes aktualisht ofrojnë rehati dhe siguri për objektet afariste, shtëpitë për banim individual, pallatet ...
Kudo që ta instaloni, sistemi që zgjidhni është përshtatur për t'iu përshtatur hapësirës dhe banorëve të saj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kondicionimi
 
 
 
 
 
 
 
Mbani një mënyrë jetese të shëndetshme me një klimë natyrale!
Ne ju ofrojmë zgjidhjen ideale për sistemin e ftohjes në shtëpinë tuaj, duke ju mundësuar të shijoni të gjitha përfitimet e godinës me ajër të kondicionuar. Sistemi i ajrit të kondicionuar lejon shkëmbimin natyral të ajrit në dhomë, duke siguruar ajër të pastër pa hapur dritare, duke ulur kështu kostot e energjisë. Sistemet e ajrit të kondicionuar janë të disponueshme për çdo lloj godine. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pompa termike - panele diellore
 
 
 
 
 
 
 
Pavarësisht nëse jeni duke rinovuar shtëpinë tuaj, duke ndërtuar një të re ose thjesht duke kërkuar për një njësi të re për ngrohjen e ujit. Ne kemi zgjidhjen perfekte për ju. Pompat tona termike të instaluara nga profesionistë janë të lidhura me panele diellore që janë efikase energjetikisht dhe miqësore me mjedisin, dhe në të njëjtën kohë kostoja e energjisë elektrike është e ulët..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hidraulikë dhe kanalizime
 
 
 
 
 
 
 
Sistemet tona për hidraulikë dhe kanalizime janë akustike që do të thotë se zhurma nga tubat praktikisht është zhdukur. Sistemi ofron mbrojtje nga zjarri dhe instalim të shpejtë e të lehtë, në përputhje me standardet. Tubat për sistemin janë bërë nga materiale të larta, që ofrojnë këto përfitime. Sistemi është Rehau, dhe vetë emri flet për cilësinë dhe garancinë që ofron kjo markë. 
 
 
 
 

Keni nevojë për ide dhe realizim

 
 
 
 
 
 
+389 70 36 61 01
Na telefononi
 
 
 
 
 
 
 

Projektet tona

 
[ Страница 1 од 4 ]Следно
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
JNA 6, Kumanovë +38970366101.Ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm:

 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*